Espanjasta palasin lauantaina. Jo meinasi hermo mennä äidin ja hänen miesystävän kanssa. Ehkä se johtui tottumuksestani olla paljon yksin tai ihan vaan äijän itsepäisyydestä. Matka meni silti hienosti. Pääsin kamelin selkään käydessämme Tangerissa ja Gibraltarin vuori (?) tuli koettua, vaikkakin sumuisena päivänä emmekä nähneet juuri eteemme... Reissussa tuli syötyä leivonnaisia ja leipääkin vähän. Kyllä sen huomasikin. Oli jotenkin paha olo sen jälkeen. Jotenkin tuntuu, että jäi joulukin viettämättä kun oli matkoilla. Ei me oikeastaan sitä juhlittu mitenkään. Paistettiin vissii bratwurstia vaan! :D

Uusi vuosi vaihtui ollessani Saapas-operaation matkassa. Ilta ja yö olivat rauhallisia. Pääsimme lopettamaan kahden jälkeen. Tein eilen uuden vuoden siivouksen. Tyhjensin kaapeista tavarat ja vaatteet joita en usko enää tarvitsevani. Ne menevät kirpputorille. Pieneksi jääneet vaatteet, joihin tahdon vielä mahtua, laitan laatikoihin kellariin odottamaan sopivaa hetkeä... Toivottavasti se ois pian. Olen kyllä päättänyt, että se ois kesäkuun alkuun mennessä. Kaapissani oli nimittäin 5 farkut, jotka oli pienet! Kyllä otti päähän... Paljon kauniita vaatteita, jotka ei mahdu päälleni. Pian mahtuvat. Vielä vuosi sitten ne olivat hyvät. Ei tällainen jojoilu ole terveellistä. Aina vaan paino tuppaa nousemaan. Jos nyt vähähiilihydraattinen dieetti auttaisi saamaan painoa alas ja pysymäänkin sitten alhaalla.

Uuden vuoden lupaukseni on usein ollut se, etten lupaa mitään mitä en pysty pitämään. No, sekin lupaus on ollut vaikea pitää :D Tein listaa asioista jotka jätin viime vuodelle ja joiden tilalle otan uusia asioita, ajatuksia ja lauseita. Tähän mielen siivoukseen liittyy tuo kaappien siivoaminenkin. Tänään se jatkuu, kun kotiudun.