Taikina: | |
4 kpl | kananmunaa |
4 dl | maitoa |
2 dl | vehnäjauhoja |
1 rkl | Flora Culinessea |
0,5 tl | suolaa |
Täyte: | |
400 g | jauhelihaa tai muuta lihaa |
1 kpl | sipulia |
1 kpl | jalapenoa |
2 rkl | tomaattipyreetä |
0,5 tl | rouhittua mustapippuria |
200 g | Crème Bonjour Tacoa-tuorejuustoa |
2 kpl | tomaattia |
Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille. Valmista täyte rusksitamalla jauheliha, hienonnettu sipuli ja viipaloitu jalopeno paistinpannulla. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausta mustapippurilla. Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto. Sekoita täyte tasaiseksi ja jäähdytä. Levitä täyte munakaslevylle, ripottele pinnalle kuutioidut tomaatit ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin. Tarjoa rulla lämpimänä. Munakasrullan voi kuorruttaa juustoraasteella uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5 minuuttia.
Kokeilin kanatäytettä ja siihen sekoitin vain 100 g tuorejuustoa ja se oli aivan riittävästi. Koska kotoa ei löytynyt tomaattipyrettä ja jalopenoja, käytin niiden sijasta pari lusikallista salsaa.