Eilen oli ihana kävellä kun ei satanut. Metsässä olimme tuulen suojassakin, joten kova tuuli ei haitannut kulkua. Reilun tunnin lenkin jälkeen päätin pistäytyä kirppiksellä, jossa mulla on tavaroita pöydällä. Kaikenlainen krääsä tuntuu ihmisille kelpaavan, mutta hyvät vaatteet eivät. omituista... Minun kannalta tietty hyvä kun pääsen eroon turhasta tavarasta. Vaatteista voin tuunata uusia, jos siltä tuntuu... Alkaa vaan olee aika paljon "tuunauskelpoisia" vaatteita mulla, etten tiedä millä ajalla mä niistä jotain kokoan... Enkä osaa suunnitella niistä mitään. Täytyy surffailla netissä ja lukea lehtiä.
Eilen tartuin exäni äidin antamaan ompelukoneeseen. Toimii ihan hyvin, ompelin hameeni vuorikangasta. Hiukkasen tökkii nyt kun pitäisi tehdä halkion kohta. toivottavasti en mokaa sitä. Ainahan voi purkaa, mutta entä jos kangasta on liian vähän?

Luin sen Nanny-lastenhoitajan päiväkirja - nimisen kirjan. Olihan se hauska ja leffa ois mielenkiintoista nähdä. Lähinnä siksi kun kirjassa oli tosi paljon tapahtumia. Olisi kiva nähdä miten leffa on tehty, mitä siihen on otettu mukaan, onko se päiväkirjan tyyppisesti tehty jne...

Kerroin eilen, että ostin Retro-valaisimen. Aloin sitä tosiaan asentamaan kattoon. Otin vanhan valaisimen pois ja kun otin uuden käsittelyyn tajusin, että a) siinä on pistoke ja katossa sokeripala ja b) valaisimeen menee ihan erilaiset lamput kuin mitä mulla on kotona... :kieh: täytyy pyytää isäpuolelta konsultointia: kannattaako piuha katkaista jotta sen saa sokeripalaan kiinni (pistoke on umpimallia) vai laitetaanko kattoon pistokkeelle sopiva vastakappale. Ja vielä pitää etsiä sopiva lamppu valaisimeen. Roikutin valaisinta katossa, ja kyllä se ainakin on hauska! Eli en siitä tahdo luopua.

Kaverini kertoi, että heille tulee sisustussuunnittelija kotiin kertomaan mitä heidän olohuoneeseen voisi tehdä. Kiinnostukseni heräsi ja jos suunnittelija todetaan hyväksi, saatan palkata hänet pariksi tunniksi itsellenikin :) Olisi kiva saada ideoita koko kämppään. Olohuoneeni on ihan ok, mutta tarttis siel jotain tehdä. Ainakin seinille. Tosin kun makuuhuoneen maalaaminen on muuttunut ikuisuusprojektiksi (edelleen seinät osittain paklaamatta) niin en tiedä kannattaako mun olohuonetta yksin alkaa maalaamaan tms. Tai sit maalaan tapetin päälle (jos se kestää maalaamisen).

Näihin tunnelmiin sateisesta Kaupungista! =)