Olen tosi väsynyt. Koko päivän päivystin erästä nettisivua. En kehtaa edes myöntää
=)

Sain loistavia penninvenytysvinkkejä kaveriltani. =D Todella kiva, että kaveri huolehitii minusta, mutta toisaalta vähän ärsyttävääkin. Kyllä mä tajuan miten rahaa saa säästettyä tai elettyä venytämällä penniä (tai senttejä kai pitäis
sanoa). Hänen neuvot olivat aika perussettiä: syö puuroa leivän sijasta. Ennen kahvilaan menoa syö eväät, koska kahvilassa leivät maksaa paljon. Kahvittele ystävien kanssa toistenne kotona. Mieti kahdesti kun jotain olet ostamassa: tarvitsetko tosissaan tai saatko jostain muualta halvemmalla jne. Monet neuvot käyttökelpoisiakin, en muuta väitä. Hymyillen niitä luin, voisi hän kirjoittaa kirjan "Penninvenyttjän ohjeet"! Hyvää hän tarkoittaa, tiedän sen.

Ompelukseni etenivät taas asteen. Olen täysin unohtanut että piti käydä ostamassa hameeseen vuo
rikangas ja vetoketju, joten ompelin helman, halkion ja vyötärön sisäänotot - miksi niitä nyt ikinä kutsutaankin. Seuraava kerta on vasta tammikuussa minun osaltani, joten ompelut jää hetkeksi "lepäilemään". Tänään selvittelin lankojen hankintaa. Ainakin Novitan omassa myymälässä on tarvitsemiani - tai oikeastaan haluamiani lankoja. Nyt pitäisi kai miettiä tarvitsenko TODELLA näitä lankoja vai voisinko olla ilman.... Taidan ostaa ne =) Halvemmalla pääsen ostamalla langat ja tekemällä tekeleet itse kuin että kaupasta ostaisin!

Joululahjah
ankintojakin olen tehnyt. Siskoni ja hänen tyttärien lahjat on osittain hankittu, osittain suunniteltu. Mietin sopivaa joululahjaa veljelleni, äidille ja isäpuolelle. Erilainen joululahja kiinnostaisi: ostaisinko siis vuohen hyväntekeväisyysjärjestön kautta äitini ja isäpuoleni puolesta?