Eilen ihastelin lumisadetta, jota Etelä-Suomessa ainakin oli. Puiden oksille kertyi sentti pari puhdasta lunta, nurmikko sai osansa. Teiltä lumi suli samantien.
Tänään nollakelillä oli kiva kävellä lähimetsässä. Oli kaunista. Eksyin läheiselle kirpputorille (samalla kävin ruokakaupassa). Löysin edullisesti vihreän veskan, kirjan (Keijo Tahkokallion Ajattele myönteisesti) ja farkut. Kirjan olen tosin jo lukenut, mutta se sisälsi paljon pohdittavaksi kelpaavaa asiaa, että taidan lukea sen toistamiseen piakkoin. Farkut taas... No, jos ja kun laihdun, jäävät ne nopeasti isoksi. Mutta ne oli vaan muutaman euron ja tarvitsen uudet farkut kun vanhat on hajonneet haaroista. Niitä on tosi kiva käyttää duunissa.

Tein huvikseni Elämä pelissä -testin. Sain ensimmäisellä kerralla ennusteeksi 86 vuotta ja 9 kuukautta. Muuttaessani painoani normaalipainoon (-13 kg) tulokseksi tuli 87 v ja 1 kk. Ihmettelin, ettei enempää ikää tulisi. Olen päättänyt kokeilla vähähiilihydraattista ruokavaliota ystäväni hyvien kokemusten takia. Kaikille se ei tietenkään sovi. Mulla ei ole ollut vielä yhtään hiilihydraatitonta päivää. Saa nähdä onnistunko tiputtaa painoa tällä tavalla. Siis tarkoitukseni on tosissaan päästä eroon sokerista ja valkeista jauhoista ja "kiellettyihin" kuuluu myös peruna.